Långholmen

Igår hade vi assmiddag och lite lek på Långholmen. Vi hade det sjukt kul!
Vi var uppdelade i två "ligor" och så fick vi ha på oss randiga tröjjor samt fångmössor. Vi fick följa instruktioner och lösa endel klurigheter för att hitta så många "fånflås" som möjligt.. Våran liga blev dock looserligan =(













Men maten var iallafall supderduper god. Och jag blev riktigt mätt och belåten!

Idag sken solen så härligt in i driveluckan, de var helt underbart. Jag stod där och kisade. Himmlen var klarblå.

Jag är förbannat trött men bara för att vara trotsig så är jag vaken ändå. Vadå, man kan väl inte gå och lägga sig kl nio? Klart som fan att man kan, men jag väntar ju på något gott, så jag ser nog fan till att stanna uppe ett tag till. Yes.

Jag är så uttråkad på mänskligheten. Människan gör mig bara irreterad och oskön. Jag skulle vilja flytta ut i regnskogen och bo ensam i en liten trädkoja där jag kunde sitta och spana på olika crazy djur. Iallafall ett tag. Inte hela livet liksom. Jag skulle behöva en karl att ha sexy time med sen, annars blir det lite för trist. Men hajja vad skönt att göra nått sånt totalt omvänt. Bara TJOFF.. så är man borta från denna tråkiga vardag som går i samma mönster hela tiden.

Hej då hej då mjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Drömmer

Det känns som om någonting saknas i mitt liv och det känns som om jag behöver något mera, men jag vet inte vad det är.
Någonting bara för jag behöver en förändring.
Jag vill att någonting nytt ska hända, jag behöver det.
Jag drömmer om att jag tar dykar lektioner och vill ha arbete på en djurpark bland delfiner, jag drömmer att jag dyker ner i havet för att se koraller och för att dyka ner bland hajar och alla andra djur som finns i havet.
Men jag drömmer också om att jag faktiskt vill gå den här utbildningen och det vill jag, men att jag liksom vill så mycket mer med mitt liv än så.
Jag drömmer om allting som jag är kapabel till att göra och allting som jag vill göra.
Sanningen är att jag måste börja göra det också!

Jag drömmer om dig också ibland.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Livet är rätt.. vitt?

Det är snöstorm ute. IGEN. Jag var så lycklig i december när det kom massvis med vita små snökristaller, de till och med förgyllde julafton för första gången på många år, men nu är det för fan snart mars och det slutar inte snöa. Det slutar inte snöa! Det är SNÖSTORM och ska komma upp till 40 cm till här inatt. Jag orkar inte.

Shit, tiden bara rinner iväg. Jag har jobbat idag. Började kl 08.00 och gick hem 12.00 för vi hade för mycket personal. Jag ska jobba i morgon också 08.00 - 17.00 så det var okej att jag gick hem, behöver inte ha dåligt samvete då liksom!

Det heter lördagsmys, inte fredags mys!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min vän Elliot











Fick den här söta lilla elsklingen i fredags! Min bebiZ.. Han heter Elliot och han kan dansa!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Den 17 februari 2010, onsdag, snart torsdag.

Jag sitter med en kopp varm choklad och en snus i käften iklädd i mina randiga strumpbyxor som hänger ocharmigt i röven. Det är onsdag idag och jag har jobbat hela dagen. Började kl 05.00. Var inte så uppskattat efter 3½ timmars sömn! Snart är det onsdag för när jag slukat i mig chokladen ska jag ta mig en dusch och sen lägga mig och kolla tv.. så får man hoppas på att jag somnar för natten då. Börjar 05.00 i morgon också så det kan väl inte vara för tidigt att lägga sig nu? Vad ska jag annars göra? Alla jobbar ju nu.. fan. Jag vill ha en bra, tjock bok att läsa.

Jag har typ skottat halva kina rent från snö idag. Fett tungt. Men fett skönt. Jag blev svettig som en gris. Kan ju vara en bra sak att göra när man inte har råd med gymkort!

Har ni någongång försökt lära en gamal hund sitta? Don't. Jag försöker och försöker men det går bara inte. Det här med internet alltså.. äldre människor och internet! Jag vet inte, men vissa har det skit enkelt och hajjar skiten med en gång medans andra aldrig lyckas hajja!
Kan du söka på "Cane Corso" (en hund ras). OOOJDÅÅ, vad otroligt att det fanns så mycket om de! HAHA.. internet.. vissa föddes igår!
Klicka för klickandets skull och sen inte hajja varför sidan inte uppdateras. VVV och varför händer det ingenting? Snälla rara söta, det ska vara www.OMG.se, och jag trodde att jag var bra på att lära ut men jag märker att det är omöjligt och jag är nog inte pedagogisk nog.

Ciao, Bella.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

14 februari

Alla hjärtans dag. Jag hade först tänkt glömma bort det, men det är svårt när det är röda hjärtan överallt. För sex år sedan var det första gången som jag inte firade denna dag ensam. Nu sitter jag här, ensam, om jag bortser från min katt. Egentligen skulle det vara skönt att vara ensam hela livet. Man har ingen att oroa sig över, inget skrämmande eventuellt slut att fasa inför.
"Tänk på allt bra man får ut av att vara tillsammans med någon, du kan inte tänka så"
Jo, jag kan tänka så. För jag har varit där och jag vet hur mycket man vinner, men det man förlorar när det är över är så fruktansvärt att jag nästan ångrar att jag gav mig in i leken. Man ska väl inte leva för att vara rädd för att förlora, och för att slippa förlora så undviker man att vinna?

Många säger att man lika väl kan fira denna dag med sina vänner. Men ärligt talat nu. De flesta vill nog fira denna patetiska dag med någon som man känner kärlek till. Någon man är kär i. Ironiskt nog ska jag göra det förstnämnda. Fira med vänner. Eller fira, vi firar väl ingenting speciellt, det hade kunnat vara vilket datum som helst i kalendern, vi hade spenderat dagen tillsammans ändå. Det är sådant vi brukar göra på söndagar, men i dag råkar det vara den fjortonde februari. Som vilken dag som helst.






Dom tre vännerna och Lina.. i ett nötskal?


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Alla hjärtans dag är dagen från helvetet!

I morgon kommer dagen från helvetet. Dagen då alla singlar ska hånas och sparkas på i Sverige. Som om jag inte vore nog deprimerad över att jag alltid somnar ensam på kvällen, aldrig har någon som kramar mig, som undrar hur jag mår eller som kysser mig så jag blir alldeles knäsvag.
Kan man inte bara bojkotta denna skitdag och strunta totalt i den? Jag hatar alla hjärtans dag.

Alla fjolliga par som sitter på alla restauranger och hånglar och håller på. Så sitter man ensam och ledsen och undrar varför ingen i hela världen tycker om just dig..

Kom hem för ett tag sen. Haft en otroligt mysig natt (för en gång skull!) Men nu när jag sitter här så började jag fundera lite på döden.. Tänker aldrig på den annars! Tänker att döden inte ens finns..?

När man kommer nämre döden och inser att man faktiskt inte är odödlig, är det mängder av frågor som dyker upp i ens huvud. Ska jag dö nu? Nä. Jag vill inte. Jag trodde, på något sätt, att jag var odödlig, men det är jag tydligen inte. När jag dör, ska jag begravas i en kista eller bli bränd och begravas i en urna? Jag vill inte bränna min kropp, eller det som är kvar av den, men ändå.. Och tanken på att begravas i en kista gör mig skräckslagen, trots att det är det sista jag behöver bekymra mig om just nu!
Man börjar planera, trots att man inte behöver det. Ska jag skriva testamente och vem ska få mina pengar?! Är livet ett kortspel, vem bestämer när jag ska lämna in? Imorgon, om ett år, om åttio år?






Alla hjärtans dag kan dra åt h*lvete, döden också!



Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Helt fixerad av 14-åriga tjejers gravid-bloggar

Jag har blivit sådär märkligt fixerad vid att läsa föräldrarskaps-bloggar. Bloggar som skrivs av 14,15-16-åringa tjejer som är gravida eller som har fått barn eller till och med tvillingar. Jag kan sitta i timtal och titta på bilder av deras mage, deras funderingar och tankar och vad som händer under alla dessa månader.

Jag sitter och läser och blir helt fascinerad över hur de kunde ta beslutet att förlora hela sin tonårstid och istället bli mamma. Att lägga all sin vakna tid på en bäbis, att aldrig kunna göra något eller åka någonstans utan att behöva dras med ungen överallt. Jag skulle bli galen...

Och lika förvånad blir jag att ALLA dessa tjejers föräldrar verkar vara SÅÅ sjukt positiva till att deras 14-åriga döttrar ska få barn. Hur f*n tänker dessa föräldrar? Mina föräldrar skulle ha flippat ur fullständigt om jag kom hem som 14-åring och sa att jag skulle få barn.. hmm..

Jag tror aldrig, aldrig att jag skulle vara mogen för det när jag var 14-16 år. Just därför så skaffade jag inga barn när jag var i den åldern och har inte det vid 21 års ålder heller.

Jag kan inte låta bli att stirra på alla bilderna som de här unga tjejerna tar på sin mage varenda vecka under graviditeten. Jag tycker att det faktiskt är ganska fint att ha en sådan mage. Kanske inte när de är i 9e månaden och ser ut som uppblåsta flodhästar. men när de är i typ 5 månaden och magen är lite sådär lagom rund och utstående. Då kan jag inte låta bli att tycka att det är rätt fint (med tröja över då vill säga).

Ganska sjukt egentligen.

Någon annan som läser sådana bloggar?

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()