Ohlala

Dessa två skönheter + en mycket fin sommarkläning och en tunika, hämtade jag ut på posten idag! Me like..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Om jag måste välja något..

så är nog det bästa av allt att vakna brevid honom och känna hur varm han är, hur mjuk han är och hur gott han luktar.

Jag har börjar skriva gjädjedagbok. Varje dag - jojomensan! Och visst hjälper det!
Genom att kunna bläddra i boken och SE hur mycket roliga saker som faktiskt händer så mår jag bättre! (Man glömmer ju gärna bort det roliga..)
Jag har tagit tag i det som jag skulle ha gjort för längesedan! Jag har nämligen bestämt mig för att sluta tänka negativt! Man måste ju börja bygga nya nervbanor i hjärnan nån gång, så det är bara att kämpa på och påminna sig själv att tänka positivt istället! Efter bara några dagar känner jag redan skillnad. Det blir lättare och lättare att tänka positivt, och motgångarna känns inte lika tunga mer! Och att äntligen tagit itu med det så känner jag mig duktigt och vuxen! - Vilket gör att självkänslan byggs på också!
Så allt flyter på - men lite lättare numera.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Workworkwork

När jag tittar ut ser jag bara snö snö snö och inget annat än bara snö. Pallar inte.. i veckan har det ju varit så nice väder med sol på förmiddagen och det börjar bli ljusare fram till 17.00 iallafall. Jag vill ha vår, så man kan gå ut utan att behöva halka.
I veckan väntar bara jobb jobb jobb med långa pass.
Take care!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu saknar jag Pauline!

Jag antar att man inte är redo för barn om man oroar sig över att få en ful unge, jag förstår hela grejjen med att man självklart kommer tycka att sitt barn är det vackraste i världen.. men ändå..
Jag p-ringar nog ett tag till!

Nu saknar jag Pauline jätte mycket! Nu saknar jag allt vi brukade göra! Nu saknar jag våra hemmamyskvällar hemma hos Pauline. Nu saknar jag att göra "sten,sax,påse" med Pauline. Nu saknar jag våra flammsiga kvällar. Nu saknar jag allt med Pauline!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Länstyrelsen, Mona, busschafför, fruktsallad och spinning.

Fan vad trött jag blir. Försöker ringa länstyrelsen och fråga hur det går med mitt körkortstillstånd. Skickade in det för tre veckor sen och jag har inte fått något tillbaka! När jag ringer blir jag bara vidarekopplad eller så kommer jag till massa allternativ som jag inte ens vet vad jag ska svara på. Varför ska det vara så svårt att få prata med någon som bara kan ge mig svar på varför det tar sån lång tid?! Idioter!

Igår när jag skulle ta bussen till jobbet så hände en mycket pinsam sak..
Jag går genom tunneln nere vid väsby station. Där står MONA (många vet vem det är men ni som inte vet de: Det är en tjej som är runt 40 år, ful och väldigt konstigt. Hon är sjuk och hon brukar skrika och göra konstiga saker). Hon tittar på mig när jag går förbi och sen stannar hon upp och lipar åt mig. Ohnej tänkte jag.. hoppas hon inte börjar skrika på mig. Klockan var nio på morgonen och jag var ensam.. orkade inte med sånt nu. Kan vara ganska kul att träffa Mona och prata med henne om man inte är ensam. Jag gick vidare till bussen och satte mig och vänta på den. Jag ser att hon plötsligt börjar "småjogga" fram till mig och jag vågar inte titta på henne. Hon kommer fram och skriker: "DET ÄR DU! JAG KÄNNER IGEN DIG! DET ÄR DU SOM HAR KASTAT ÄGG PÅ MITT FÖNSTER! JAG SKA RINGA POLISEN!"
Jag säger: "Lämna mig ifred, om du inte går nu så ringer jag polisen..
Då gick hon. Skönt tänkte jag.. men hon kom tillbaka och börja skrika: "NEJ DU TÄNKER INTE ALLS RINGA POLISEN!"
Jag svarade: "Jo, de gör jag om du inte går nu."
Det stod ungefär fem personer vid busshållsplatsen.. fan vad jag skämmdes. Dom måste ju trott att det var jag som kastade ägg på hennes jävla fönster!

Sen när jag ska gå på bussen så var det en chafför som brukar köra mig till jobbet ganska ofta.. och varje gång han ska stämpla säger han: "Jaha, du ska till stan såklart?" VARJE GÅNG säger han det och jag visste han att skulle säga det nu med. Vilket han gjorde, och jag svarade inte för jag var så fruktansvärt irriterad på allt. Jag undrar vad han menar med det. Säger han så till alla eller bara till mig? Och varför säger han så?

Nu ska jag göra fruksallad, är så jäkla sugen på de!
Sen ska jag ner till sportofitness och gå på spinning.. sen ska jag jobba till tre på natten. Fan vad trött jag blir!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Onsdag 18/2-2009

Idag har det varit en bra dag. Nu när jag tänker efter. Jag och Jennie var och tränade en snabbis och sen blev det lite bastu.
Ska iväg vid 20.00 igen och gå på power yoga.
Nu börjar sex and the city.
Hejdå.


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen hemma!

Stressig och jobbig dag på jobbet. Försöker tänka bra tankar och vara posetiv när jag jobbar men det går väl sådär..
Alltså, jag vill bara sitta hemma och isolera mig, orkar inte med folk ibland!
Jag påstår absolut inte att jag är perfekt heller, kanske det som är felet.. Är jag onormal som vill låsa in mig och uppnå total tysnad med en kopp varm choklad och en bra tidning? Jag undrar ibland faktiskt..

Jag orkar inte med folk helt enkelt.. Någon som vill isolera sig?

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Release Me

God morgon! Kallt som nordpolen ute och jag fryser. Min varma choklad hjälper lite iallafall.
Lyssnar på Oh Laura - Release Me, den är mycket bra!

Jag vill ha pengar, shoppa loss, resa och spendera äckligt mycket på helt obetydliga saker..

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Melodifestivalen suger!

Usch vad äckligt! Jag hatar melodifestivalen jag hatar det, jag hatar det och jag åter HATAR DET! Det är så jäkla hemskt.. driver en till vansinne! Jag kan bara säga direkt att Måns, Amy och Markolioo (eller hur fasen han stavas) drev mig till vansinne! Amy liknade ett Perelli wannabe medans Markolioo's låtar i vanliga fall är barnsliga, och nu?! Nu Kommer han med en sliskig kärlekssång som ändå får han att se lika barnslig ut medans Måns kör med sin Hinduismmusik och sina extremt Elvis-liknande höftvickande!
Jag som hatar denna skit var ju bara tvungen att se hur pateteskt detta var.

Jaja, något som var bättre igår var att Andreas hade lagat en jätte god middag till mig. Han hade även dukat upp ett bord med ljus och blommer. Det var så fint så!
Efter maten la vi oss i sängen och chillade lite. Sen kom Jennie och vi drog och bowlade alla tre.

Andreas jag älskar dig! <3
Du gjorde min alla hjärtans dag underbar! <3


Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Kamui

Igår var jag och Jennie och tränade på sport och fitness, det var skönt men idag är det mindre skönt. Har haft träningsverk i typ hela kroppen hela dagen. Superjobbigt när man ska jobba hela dagen och är trött som ett jävla as.. Men vi ska iallafall köpa träningskort!

Har inte så mycket mer att berätta mer än att  Kamui (min katt) ligger här brevid mig i sängen och är ovanligt kelig. Han kanske känner av att det är alla hjärtans dag idag..


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sängen håller fast mig.

Vaknade sent. Sover så jäkla gott i min nya säng. Jag vill aldrig gå upp.

Snart ska jag iväg på massa ärenden. Låter ganska viktigt men så är det. Men jag vill att det ska vara vår ute! Ååh, vad jag längtar tills det blir det!
Och i morgon är det alla hjärtans dag. Tycker att den dagen är ganska löjlig för då ska man vara älskad och pyssla om varandra och hejohå. Men jag är rätt nöjd med att vara älskad och ompysslad varje dag..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag suger och knarkar läppsyl!

Jahapp, då har jag skaffat blogg igen. Gjorde det nu mest för att jag hade tråkigt men jag ska förska att skriva så fort jag får tid till det.

Allvarligt talat! Jag sitter här och försöker få mjuka och fina läppar men allt jag har är torra läppar med flisor som jag sitter och drar bort. Det är inte rättvist! Visserligen finns det värre saker, men hur gör alla för att få mjuka och torrfria läppar nu när det är så kallt?!
Min blodcirkulation i handen är hemsk! Jag har iskalla händer hela tiden och vet inte vad jag ska göra! Sitter här med vantar nu men dom är ändå som is. Någon som har tips på hur jag kan undvika dessa iskalla händer?

Jag längtar tills i morgon för då är jag ledig och har ändå ganska mycket planerat. Jag ska köpa en pärm som jag ska ha alla mina viktiga papper i sen så ska jag åka och kolla på en lägenhet som en kompis kanske ska hyra ut.

Helt otroligt! Jag har inte ätit donken på hela veckan! Känns fantastiskt! Men jag suger ändå för jag är värdelös på att fixa en bra hälsa.. *sadface*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()