Viktigt!

Kära vänner, jag behöver gå ner i vikt. 5-7 kg. Hur ska jag då gå till väga? Mer motion, mindre godsaker, mer grönsaker. Och mer motion. Teorin är jag ganska klar med, det är genomförandet som är lite problematisk. Men, damn it, it's now or never.

Idag tog jag mitt första dopp, och gud så skönt det var. Imorgon blir det mer bad och sol. Jag älskar verkligen sommaren! Varför kan det inte vara sånt här väder året runt?

Shit.. vad gör jag vaken? Ska ju åka vid 10.00 i morgon..

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

King of Pop död.

Är det inte sjukt? Jag kan knappt tro det själv! Världens största popstjärna är död! Jag tycker synd om honom. För alla anklagelser hit och dit! Det här kommer verkligen att chockera alla levande varelser på jordklotet! Det måste ju typ va den största nyheten i världen..

R.I.P Michael Jackson

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sommar och sol

Finns det nått som slår en härlig sommar dag, semester, och en god kall coca cola? Haha nej, jag tror fan inte det! Sitter nu utanför mig med datorn i solen och steker som fan. Det är så jäkla underbart! JAG MÅR SÅ BRA! Måste bero på att jag har semester och jag inte behöver tänka på jobbet. Det första jag gjorde när jag vakande i morse va att jag och Jennie drog till Kairo och låg där och softa. Käkade en skagenmacka och spela lite kort. Men Jennie ska jobba nu kl 16.00 så jag fortsätter med solandet här och njuter utav min underbara ledighet. Lite senare ska jag, Andreas, Matte och Sofie dra till "hemliga stället".. Tänker inte säga vad det heter eller vart det ligger men det är som rena rama paradiset. Hur mysigt som hellst. Om jag säger vart det ligger så kommer formodligen alla veta det inom en kort stund och då kommer det krylla av folk där och då är det inte lika mysigt att vara där. Inte många människor som vet om detta hemliga ställe. Men jag har lovat Jennie att vi ska dit!
JAG MÅR SÅ BRA SÅ BRA SÅ BRA att jag bara skirver av mig massa skit. Burkar bara göra det när jag är arg eller ledsen men det funkar också när man är glad.
Men hoppas att ni alla där ute har det lika bra som jag denna vackra dag!
Vi hörs!
/Lina (glada Lina)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Det visste ni inte om Lina

Om det är någon som läser det här nu så tror väl ni säkert att jag är en männsika som är negativ, men inte, jag är glad, oftast, men nu är jag inte så glad. Jag tycker att mitt liv ser fel ut! Jag vill ha några små förändringar.. Typ som att mitt jobb suger kuk! Jag hatar det! Jag vill inte jobba mer! Men vad fan ska jag göra då? Irri!

Äsch, vi kör en "det visste ni inte om Lina"

- Jag börjar få ångest över att jag börjar bli gammal (fyller 21 i augusti).
- Jag är ganska mycket en pojkflicka, fast jag är ganska ytlig också.. ser ut som en tjej men är mer som en pojke.
-  Jag smaskar när jag äter men blir sjukt arg när andra gör det.
-  Jag kan inte öppna bananer.
- Jag vill bli gravid någongång i framtiden, men att föda barn kommer jag aldrig att klara av. Jag för kväljningar när jag ser ett nyfött barn, men jag tycker det är söta så fort det har blivit tvättade men inte när det precis har ploppat ut.

Nej nu ska jag fan sova! Ha det så bra!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ibland glömmer man..

.. hur ruggit bra man har det. Hur bekvämt allt är, när man är med någon, som man känner utan och innan, som man är synkad med, surfar på samma våg med, ja.. budskapet gick fram!
Ju mer alla andra fuckar upp desto mer påmind och övertygad blir man hela tiden känns det som..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Goddag!

Fredag 19 Juni 2009

Jag har lämnat en massa tvätt hemma hos mamma som hon har tvättat färdigt men jag orkar inte åka hem till henne och hämta det. Jag vill bara läsa min bok här i soffan och softa fett! Det ser grått ut idag.. såklart när det är midsommar. Är det inte alltid så? Har ingen större lust att gå ut och fira när det är sånt här väder. Tänk vad vädret kan påverka.
Men jag fick gå tidigare från jobbet idag, vilket är guld! Mina arbetskamrater på jobbet (vissa av dom) är så jävla lata! Så himla jobbigt när man måste vara där och göra allt själv medans den andra står och dagdrömmer om något helt annat..
Nej nu ska jag ta mig en liten melllis och softa fett!
Tack för att du lyssnade/läsate.
/Lina

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Emma <3

Ååh vad jag är stolt över dig gumman! Du har varit så duktig och du fick så fina betyg! Nu är det äntligen över och nu har du tid för att leva och umgås. Du var så vacker igår och det stålade lycka om dig. Grattis ännu en gång och tack för att jag fick dela dagen med dig.

 Emma är glad

 Amanda och jag är mätta

 Emma öppnar alla paket

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sova på sommaren

Det är juni. Vilket innebär att det är sommar och jag sover inte. Som vanligt. Här sitter jag.. uppe hela natten. Och i morgonbitti blir det jobbing, yay! Sitter här med tända ljus och en kopp te. Någon där? Ska upp vid tio och ringa Mys naglar för att boka en tid. Tänkte mig glasfiber denna gång. Hört att det ska vara grymt!

Det var ganska roligt att jobba idag, så roligt att jag tillochmed jobbade över och stängde tillsammans med Znappe och Bea. Fick ju åka bil hem om jag stannade så det var lika bra att att jag gjorde de. Pallade inte gå hem i detta trista väder. När vi stängde så drog vi till statoil och käka lite korv. Vi satt där i två timmar och snacka lite skit och jag och Bea shoppade loss på solglasögon. Kan ju tipsa att det finns rätt snygga på statoil. Mina kostade 175, taget!

Men nu tänkte jag klaga lite också.. brukar inte klaga så mycket faktiskt, sån är jag. Jag ler och jag är glad! Visst, lite stress dör jag inte av heller..
Men nu måste jag beklaga mig lite: Jag jobbar som en galning. Sista tiden har varit tuff. På riktigt! Känner mig snurrig ganska ofta. Nu har jag huvudvärk också. Gör fel saker för att jag inte kan koncentrera mig riktigt. Då känner jag mig dålig och det gör att jag blir ännu mer stressad över att jag inte kan "max-prestera."
Åååh, det var riktigt skönt! Att få gnälla lite! Nu tillbaka till det jag alltid gör. Hålla humöret uppe och kämpa på, le och jobba som en jävla galning.

Tack för mig.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()