Det är valborg och jag mår bra

Jag kan äntligen få andas och vila för en gångs skull. Jag har inte fått vara ledig, bara jobbat och jobbat. Känns ju bra på ett vis för det rullar ju in pengar i mina fickor, eller snarare på min bank! Men somsagt är jag ledig idag och det är valborg. Denna valborg ser ut att bli lugn.. kanske drar ner till brasan med morsan och köper lite lotter. Jag jobbar ju i morgon så det känns som en dum idé att gå ut och supa sig fjortisfull som man alltid gjorde alla andra år då det var valborg. Överskattat med andra ord..



Nej, nu är det städdags. Helgen väntar ledighet så jag mår bra!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag mår inte bra av att inte ha något att göra

Ibland är det himla skönt att inte ha något att göra. Det är ganska skönt att vara lat. Men jag mår fan inte bra av det. Det är mycket som tär på mitt humör nu för tiden och jag hatar att vara på dåligt humör och bli irriterad. Jag blir irriterad av ljudet när någon äter, bara en sån sak.
Och jag håller på att dö för att jag är så UTTRÅKAD. Jag vill inte bara sitta här och vara irriterad och inte ha något att göra. Nej nu ska jag hitta på något.

UPP MED HUMÖRET!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

20 April-09

Nu är min glädjedagbok borta kom jag på, fast jag hade inte skrivit i den även om jag vetat vart den var, haha! Så jag får skriva av mig lite här istället.

Måndag igen.. nya tag och nya krafter. Idag har det varit en hård dag. Jag försov mig.. min mobil stängde av alarmet av sig själv. Det var som att den förstod att jag behöve sova lite mera.
Hade en ganska konstig dröm inatt. Det var länge sen jag kom ihåg vad jag drömmde men idag minns jag faktiskt!
Jag drömmde att jag fiskade och fick en groda på kroken, den såg ut att vara jätte elak så jag blev rädd och slängde den i sjön igen. Det var en jätte jobbig känsla. Sen simma den över till en annan strandkant där det stod en liten flicka. Jag skrek åt henne att akta sig, eftersom grodan hade kroken i sig fortfarande. Men hon plockade upp grodan från vattnet iallafall.
Jag undrar vad den drömmen betyder..?

Just nu ljudar Coco Jamboo - Mr President i högtalarna.. minns ni den låten? Den är fan ruskigt skönt!
Ser inte fram emot morgondagen. Jobb och städning står på schemat. Herrejävlar! Jag orkar inte..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

19

Jag borde verkligen sluta snusa. Jag började med det för att sluta röka men jag vill nog inte snusa i sommar.
Det är bara så jävla svårt att motivera sig?!
Det  blir bara värre och värre under min läpp och snart syns hela tandroten. Det är ju så jäkla gott, men nej, jag ska sluta, jag måste.. men bäst är väl om man sätter upp en plan! Have too do!

Igår hade jag lite ångest. Jag funderade över sommaren. Vad fan ska man göra denna sommar?
Ska ju åka till pappa i 2 veckor och ta en intensivkurs och få det där jävla körkortet någon gång, men vad gör jag resten utav sommaren? Sitta hemma själv på min semester? Nej, det skrämmer mig.

I fredags gick the beach på tv. Jag vill ha ett sånt liv. Jag vill bo nånstans och bara ha det bra! Kanske dra till Thailand? Har sagt ett par gånger att jag vill flytta dit och sälja majs på en liten turist ö. Tänk om jag gör det nån dag? Det är ju inte omöjligt. Men jag tippar på att jag får åka själv för vem vill följa med mig och sälja majs i Thailand?

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Avsky är ena sidan av myntet

Måste bara få det ur mig. Alltihop. Annars blir det en natt av dålig sömn.

Jag avskyr min ena kollega. Det funkar bra tidvis men i perioder önskar jag att han bara kunde gå upp i rök och sluta. Jag blir så innerligt trött på honom att jag inte vet riktigt vad jag ska göra, för trots allt vill jag inte såra honom. Så jag undviker honom. Och han ser det. Men jag vet inte om han förstår anledningarna till fullo.

Igår var vi på Emmas studentskiva. Var inte speciellt taggad för det just den dagen men jag gick dit. Åkte hem med sista tåget. Förjävlig musik var det också! Men det var trevligt att se Emma så lycklig och rund om fötterna. På lördag ska vi se hennes föreställning - Mamma Pappa Barn, vilket jag ser framemot enormt mycket.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Not so high on life

Jag har ett gigantiskt skrivbehov men jag kan inte skriva, försöker over and over men det slutar alltid med att jag raderar texten. Jag vet inte men det känns delvis som jag växt ifrån (jag är ju för fan tjugo år numera..) mitt lilla blondieblåstfjortis-skrivande jag hade förut och är redo att bli seriös, delvis seriös iallafall men det känns pinsamt. Fråga mig inte hur jag kan tycka seriös text är mer pinsamt än fjortistext men så är det. Är väl mer ärligt och öppet och det är ju inget jag direkt gillar att vara. Jag är egentligen rätt hemlighetsfull av mig, kanske inte i den här bloggen..

Kom nyss hem från jobbet, är helt död. Skulle bara vilja sova bort dagen i morgon.. men NEJ, för då ska jag också jobba kväll! Hällde i mig 2 koppar kaffe på jobbet för att jag skulle hålla mig vaken. Kaffe är riktigt bra mot magen (tror jag) för man skiter ut allt crap man har i sig och så blir magen platt och fin!
Jag är stressad.. kanske för att jag ska jobba hela helgen?! Jag tycker det är jobbigt att vara stressad, kan inte sova då.
Men nu måste jag försöka med med.
SOV GOTT!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ett skepp kommer lastat

Ett skepp kommer lastat...
Med vadå?
Jo, med...
totalt jävla meningslös information!

Jag älskar sommaren, älskar känslan av att vädret är glatt och gör humöret bättre, älskar tanken att sommaren var den årstid jag mådde bäst när jag var liten, älskar alla minnen från somrar för längesedan då man var liten och inte förstod någonting, när man trodde att sommarlovet var i ett år men ändå visste allt.
Idag kändes det som sommar. Kom hit sommar, nu!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag känner mig älskad..

Och det är fantastiskt!

Idag har jag varit duktigt. Jag har packat upp hela resväskan och lagt det mesta i smutskorgen. Har även städat lite hemma och diskat, vilket verkligen behövdes.
Blev bio idag med baby, Eric och Shima.. grät som en idiot gjorde jag också för den var så sjukt sorlig - Marley och jag. Den måste ni se!
Äntligen har det blivit vår. HUR UNDERBART SOM HELST! Man får sånt där jätte härligt pirr i kroppen då..
Köpte en jeansjacka idag som är galet snygg.. lite dyr bara men jag kunde inte släppa den!

Nu ska jag gosa i mina raggsockar!
Nu mår jag bra.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lina Rosén

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()