2o1o

Nyårsafton imorgon då, den spenderas med vännerna. Hoppas på en bra kväll.
Det ska bli så himla skönt med ett nytt år! Jag ser verkligen framåt mot 2010, så mycket som kommer
hända, hoppas jag..

Nu när ett helt år har gått kan man ju inte låta bli att sammanfatta det. Skulle jag sammanfatta år 2009
med tre ord skulle det antagligen bli: jobbigt. lärorikt. tråkigt.
Det har verkligen inte varit ett roligt år, därför hoppas jag på det bästa nu när ett nytt ska börja.





Gott nytt år!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Digitalkamera

Jag har köpt mig en mycket fin digitalkamera så jag kan ha lite bilder i bloggen och visa vad jag gör om dagarna. Det är roligare med bilder tycker jag!




Jag åkte in till stan igår och tog en fika på café [minör] med Tobias och hans tjejkompis.
Fixade även mina naglar när jag ändå var inne i kaos staden.




Min vän Pauline har kommit hem och det är jag glad över. Har saknat henne så!




Bamse som den här fina hunden heter ska vi vara hundvakt åt nu. Han är en riktig bamse han!




När jag köpte min kamera i lördags så köpte jag även den här kaninpälsvästen. Trodde det var ett onödigt köp först men nu när jag har haft på mig den så är jag riktigt nöjd och tycker den är jätte fin :) voff


Nu ska jag bleka mina tänder och se om dom blir vitare. Måste även plugga teori! Usch vad trött jag är på det nu!

xoxo


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

24 december - JUL!

Det är för fan jul idag! Och har inte någon julkänsla what so ever. Känns lite tråkigt för jag har alltid älskat julen och julafton har liksom varit höjdpunkten. Får väl hoppas att det kommer. Tillslut..
I morgon blir det fabben. Ser liksom mer fram emot det än vad jag gör med julafton! Sick?!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ingentinget

Mamma har satt upp magneter som föreställer jultomtar och nissar på kylskåpsdörren. Jultomtarna har gröna, glittrande kjolar, röda läppar, svart kajal runt ögonen, mouche i ansiktet och dessutom helskägg. Nissarna ser högst obehagliga och psykopatiska ut, med runda kinder och svarta, döda blickar. Tjej - nissarna ser ut som crackhoror.
Jag föreställer mig en julnisse som väcker mig mitt i natten med en stor slaktarkniv i ena handen och med ett obehagligt litet leende i ansiktet.
Jag gillar inte tomtar och julnissar och förstår inte varför man dekorerar sitt hem med så fula dekorationer varje gång julen står för dörren. Fult som fan är det faktiskt när man tänker efter.
Nu stirrar äckel - Nissen på mig från kylskåpsdörren. Hans blick är som en hajs svarta ögon. Han fantiserar nog om min nakna blodiga kropp skuren i småbitar.
Julen ska jag fira med mamma och Frida. Har ingen släkt. Alla är döda eller så finns dom bara inte. Har ingen kusin och har aldrig haft det heller. Jag ska se till att jag och Frida gör så att vi får många släktingar. Vill ju inte att Rosén ska dö ut eller sluta produceras!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tejp

Min katt äter tejp. Det kan inte vara särskilt gott eller särskilt näringsrikt.

Nu är det mindre än en vecka kvar till julafton. Det hade kunnat vara 23. Det verkar inte spela någon roll vad jag gör, känslan finns inte där ändå. Inte ens som gäst för en kortare stund. Jag har inte ens bakat pepparkakor. Jag har inte tänt ljus varje söndag, det finns ingen gran som är pyntad här i hemmet! Ingen känsla. Jag skulle kanske inte ens känna igen julkänslan om det fanns här hos mig. Det var så längesen jag kände den, med tiden bleknar minnet. När årets mest förberedda helg är över väntar det värsta jag vet. NYÅRSAFTON!!!

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

B@js

Ja, det är så konstiga tider nu. Saker och ting är på väg att hända.
Mycket relationsproblematik finns i mina tankar, både gammalt och nytt.
Borde lägga min energi på att plugga teori, men jag har svårt att koncentrera mig.
Ursh, nä jag orkar egentligen inte skriva nåt. Allt är lite åt helvete idag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

cpdag

Idag är en sån dag då jag är trött på ALLT. Ser inga ljuspunkter alls. Vill inte ens se mig själv i spegeln! Jag saknar en viss person. En person som alltid strålar positiv energi och gör mig glad och varm inombords! En människa som han är så sällsynt, dom flesta i den här staden är lika bittra och gråa som staden i sig självt. Men när han kommer så lyser allting liksom upp. Och jag behöver honom här nu, nu, nu.

Till och med katten glor på mig hatiskt idag.. cpkatt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skumma komiska lagar

Saker och ting, som man verkligen vill ha,
kommer aldrig, förren man inte längre vill ha dom.

Jag gillar inte nätter. Förut gjorde jag det för då var det enda stunden på dygnet som det var lugnt, tyst, mörkt och jag hade tid för mina egna tankar.
Nu är det bara rastlöshet, tinnitus, overklighetskänslor.
Fyfan..

BAMSEKRAM TILL DIG!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

love

Kärleken bildar upp ett hat som gör att man vill stöta bort personen istället bara för att man påminns om hur det verkligen är att vara kär.
Man önskade inget annat än att bli kär, men när man väl är det så påminns man om allting som kan gå fel och man börjar fundera om det verkligen är rätt.
Jag vill hellre att den jag älskar ska älska mig mer så att det inte blir jag som blir sårad.
Men i slutändan så funkar inte det..
Därför när jag verkligen faller för någon så blir jag så himla rädd att jag inte vet var jag ska ta vägen.
Jag vet inte hur jag ska bete mig eller vad jag ska säga.
Jävla kärlek alltså!

Imorse vaknade jag med en otäck ångest. Det är nästan lite häftigt hur en psykisk känsla kan kännas så fysiskt. Ont i magen, svid, jag vill inte upp ur sängen, men ligger och vrider mig som mask i sängen, varje liten tanke leder till "jag hatar mig själv", illamående. Panik. Overklighetskänsla.
Nu känns det bättre i alla fall. Jag överlever såklart.

xoxo

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej December

Är sjukt trött idag också. Har svårt att förstå varför eftersom jag sov åtta timmar inatt. Dagen gick sjukt långsamt! Tog tre år innan den blev tolv. Jag gillar när klockan blir tolv för då tänker jag " åh, nu är det inte långt kvar tills klockan är ett och då är det bara fem timmar kvar."

Jag skulle vilja ha ett nytt intresse. Något att göra. Något där man träffar lite nytt folk. Jag behöver det känner jag. Det skulle vara toppen!
Jag skulle vilja ha något att engagera mig i. Saknar det. Och jag kan inte påstå att jag får någon vidare hjärngympa på mitt jobb, snarare tvärt om. Jag har blivit rätt korkad..
Jag blir rätt uttråkad i vardagen!
Alltså jag kan ju acceptera och tycka att det är helt sjukt skönt att det är jobbvecka och att man inte gör så jävla mycket annat än att jobba, komma hem och sen sova.. men ibland är det så jävla tråkigt och jag känner att jag skulle vilja att det hände något kul med livet.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()