Sommaren är invigd

Sommaren är här! Startskottet har gått och nu är det sommaren 2009.
Det börjades i fredags. Nu är den här och det är upp till mig att göra den fantastisk! Ingen annan kan göra det åt mig. Jag har en fantastisk sommar framför mig.
Jag ska suga i mig solstrålar som en svamp och göra det jag vill.. bara njuta av dagarna..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ch-ch-ch-ch-changes

Jag minns tiden innan internet blev så populärt.
Folk brukade säga: "Gud vad nördigt med datorer, det är ingenting för mig!" Idag använder samma människor datorer och internet till precis allt.
Och från samma munnar kan man nu höra: "Alltså jag klarar mig bara inte utan min laptop och mitt mobila bredband!"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött på människor som inte går sina egna vägar!

Jag har alltid varit den person som alltid skiter i vad andra tycker och känner om mig. Jag har alltid gått min egen väg, och har trottsat den såkallade "identifieringskrisen" när man var sådär 15 år.
Jag var med dom jag tyckte om oavsett om den personen hade på sig en illrosa lång jacka, som alla viskade om i korridorerna.
Detta var när jag var 15 år.. ganska många år sen. Men än idag fastän man är närmare 21 år så finns det fortfarande folk som viskar, snackar skit, om någon råkar sticka ut lite.. varför?!
Dessa människor tror jag är fega, har dåligt självförtroende och är helt enkelt rädda för att gå sina egna vägar! Dom är rädda för att vara den personen som dom viskar om!

Sen är det en annan grejj som jag stör mig på enormt mycket (och har även ifrågatt mig själv många gånger), varför pratar man skit hela dagarna när man är med en grupp tjejer? Jag tänker inte ljuga, jag gör ju själv det, men varför är det så? Är det för att man inte har något bättre för sig eller något annat?

En liten tanke jag ville dela med mig bara :)

Ciao ciao!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mupperier

Jag har såå trååkigt! Börjar snart klättra på väggarna utav tristess. Tråkigt, tråkig, tråkigt.. Läst Aftonbladet 300 gånger idag.. Någon som fick 50 mille av misstag och stack, coolt. Varför kan inget sådant hända mig? Det var en omröstning och det visade sig att 33% hade kontaktat banken om det hänt dem.. Jesus. Sånna människor borde inte få gå fria.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

3

Har skött mig ganska bra. Ätit mycket mindre än vad jag brukar. Det kan ju iofs bero på att jag inte har en krona över att köpa mat för men jag har lite ris, pasta, potatis, köttbullar, blodpudding och köttfärs så jag överlever i några dagar till. Det är så otroligt skönt att bo ensam nu. Kanske inte alla som vet det eftersom jag inte skrivit det i bloggen men nu bor jag ensam i en två med katten. Hur facking najs som hellst alltså! Men jag stormtrivs iaf, mys som fan!
Jag hatar att vara fattig. Måste till IKEA och köpa lite smått och gott men vi får se om jag lägger ut mina sista pengar på de eller hur jag gör.
Snart kommer Jennie hit. Jag är sugen på att ta en långpromenad.. har faktiskt cyklat varje dag till jobbet nu och det ger som fan känner jag. Och jag ska ta cyklen varje dag jag jobbar nu, bussen är inget allternativ längre!
Vägde mig idag och jag blev faktiskt förvånad, trodde inte att jag hade gått ner något men tydligen så har jag! Några kilo till så har jag nått mitt mål. Ska väga min gamla vikt som jag gjorde för ett par år sedan.. men det är en bit kvar. (LÄNGTAR).

Men nu känner jag mig riktigt peppad!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej

God morgon!
Vaknade vid 12 idag, ganska sent för att vara jag. Det brukar bli att jag stiger upp vid 8 annars. Man tittade ju på eurovision igår med Emma. Norge var bra men Finland som kom sist var bättre tycker jag! Först lagade vi wook som blev super god och sen satt vi och snacka, drack lite vin och filmade en liten film till Pauline.

God dag!
Syrran kom hit och gjorde mig lite sällis. Bjöd henne på spagetti och köttfärssås som Andreas har lagat. Sen cycklade vi till mamma och senare gick jag till hemköp och handla lite fika och köttfärs. Cycklade hem vid 6 tiden och det är bara uppförsbacke hem till mig så jag var helt svettig när jag kom hem!

God kväll!
Sitter här nu i min ensamhet och kollar på Monikas mat på tv4 och lyssnar på Hanno Herbst, mycket bra! Väntar på att Andreas, Eric och Shima ska komma hit och käka lite glass och dricka kaffe.. Mys!

God natt!
Inte riktigt än, men jag är galet trött så det blir tidigt i säng för i morgon åker jag till pappa i Gävle och då vill jag vara pigg.

Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Apoteket

Vem behöver skräckfilm när det finns reklam för apoliva?

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Trött och krasslig

Jag skulle kunna ge mitt lillfinger för att nån skulle komma och ta hand om mig nu. Klä av mig och bädda ner mig i ett stort duntäcke, kolla tempen, göra te, säga stackarsliten, sätta på en film som jag ändå kommer somna till. Sitter i sängen med en gammal pyamas och raggsockor. Osminkad och håret åt alla håll. Snorig och snövligt, inte så sexigt! Och så lyssnar jag på samma spellista på spotify, och se all dålig söndagstv ifred. Jag kanske tom lyxar till det med en eftermiddagstupplur.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vuxenpoäng!

Innan jag blir ett år äldre i sommar ska jag kunna framföra ett fordon på egen hand. Det är tanken i alla fall. Den dyra tanken. Om vilka idioter som helst klarar av det så borde jag också. Lite vuxenpoäng, frihet, och slippa det ständiga bussandet.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()