Kreta

Hejdå alla människor i tråkiga Sverige! Nu har jag och Jennie bokat en resa till kreta.. och vi åker på torsdag. Fyyyfaaaaan vad naaajjs! Ska bli så brun och fin när jag kommer hem. 1 vecka kvar, den veckan kommer gå så otroligt långsamt så jag kommer vilja döda mig själv. Men den som väntar på nått gott väntar aldrig förlänge!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fan-ta-stiskt

jag älskar när folk bevisar att de är precis den man trodde de var.








(jag kan också vara lite töntig ibland när jag känner för det)

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Dags att göra nått åt saken, va?

Det här med personliga brev är inte lätt. "Hej jag heter bla bla och jag är bäst, så anställ mig. Eller jag menar please?Jag lovar att komma i tid, ta en massa skit, alltid sköta mitt jobb, aldrig slarva, jobba övertid helt gratis och aldrig krångla eller bli sjuk.
Födelsedag i slutet av augusti innebär även början på hösten. Och istället för den där nyårsångesten alla har så har jag min nu. Nytt år, ny årstid, nytt stort vitt ark. Tiden går ju tydligen förbi mig utan att jag gör nåt. Det går bra att leva i nån slags förnekelse och låta tiden gå ett tag. Tills nån säger nåt. Och man ligger sömnlös och undrar till vilken nytta man står ut.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

...

Och just nu vill jag sova. SOVA! NU. Tack! Jag är helt död alltså. Hur kan man utsätta sin kropp för sånt här?

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

En jävel på att posa!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Frissan

Japp, jag drog till frissan och sa att jag ville ha ljusare hår. Och det fick jag!
Vill ni se resultatet..?





Jag är nöjd och ska låta mitt hår förbli såhär.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Nästa kapitel då?

Ikväll ville jag bara vara hemma med mamma och mysa med henne och kattungen, äta gott, kanske se nån bra film. Men nej, jag skulle jobba 19.00 - 04.00 istället. SUCK!

Jag vill sluta sakna dig, eller jag måste sluta sakna dig! I morse vakande jag med den där panikkänslan i magen.. första gången på jätte länge!
Åh, jag är förväntansfull också. Det ska bli så spännande att se vad som händer. Tänk 70 år fram i tiden, jag ser tillbaka på mitt liv. Jag har inte en aning nu om vad jag kommer minnas då! Alla människor jag kommer möta, alla platser jag kommer se. Vad kommer jag ha för erfarenheter, kommer jag ha uträttat någonting? Jag längtar efter att få veta.. jag tänker på de små sakerna som kan vara livsavgörande. Otäckt att inte veta vad för konsekvenser "obetydliga" handlingar kan få. Otäckt men oh så spännande.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så jävla irriterande!

Det jag hatar mest i hela fucking världen är när någon säger: gör det! Hämta det!
Fy fan, är vissa så mentalt handikappade att det inte går att säga: kan du vara så snäll och göra det här åt mig/ hämta det här åt mig?
Är det för mkt begärt när man hela jävla tiden ska slava åt andra?
Och när dom väl lär sig det så utnyttjar dom det som om man är en jävla slavinna som bara finns till för att göra saker åt andra.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite ensamtid

Ikväll är jag trött. Ikväll känner jag mig lite ledsen. Ikväll är jag på sånt där vara-för-mig-själv-humör. Och för mig själv är jag.
Solen har varit framme i flera veckor. Nu är det bara regn,regn,regn. Det gör iofs att jag sover längre och bättre (det blir så snuskigt varmt här annars). Men det drog ner mitt humör en hel del också! Inte bra! Dessutom är det otroligt lite att göra på jobbet just nu, vilket jag tycker är tråkigast i världen! Blir så omotiverad då. Men men, är det semestertider så är det ju!

Nu ska jag lägga mig och läsa min bok. Försöker lyssnar på uppmuntrande musik men det hjälper inte så jätte mycket just nu.
Puss&Kram, Hejdå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stress off!

God morgon.
Idag skall jag icke stressa.
Det har jag gjort tillräckligt med nu i helgen så jag ska bara arbeta med bästa förmåga men ta det lungt och inte svettas sönder och få magkatarr som jag egentligen redan har fått.
Jag tar ett litet break idag och promenerar till jobbet. Annars brukar jag ju cykla.
Det är definitift dags att börja använda sina jeans igen, eftersom de sjukt nog börjar kännas trånga..
Det får bli mer promenader och försöka hålla mig borta från smågodiset. Där är den stora boven =(
Jag ska nog egentligen vara glad att jag inte gått upp mer än vad jag gjort. Så kan man ju inte äta.
Jag ska nog ta och köpa Alli bantningspiller och köra en kur nu innan semestern, hade varit intressant att pröva, sen är jag inte någon som tror att det ska hålla sig så sen.
Men jag skulle vilja se mig själv lite smalare nu.

Sen är det ständigt dilema med mitt hår, ska det bli blont, brunt eller svart?!
Lägg en kommentar och säg vad du tycker jag passar bäst i.

Blondt?
Brunt?
Svart?

Permalink Allmänt Kommentarer (12) Trackbacks ()

Väntar

Är man helt sjuk i huvudet om man sitter och väntar på ett endaste litet sms, eller ett samtal bara för att man själv inte vill ringa det samtalet för man vill inte verka tjatig?
Man väntar en hel dag och kan inte tänka på något annat än honom.
Det ända man vill är att höra rösten.. två sekunder räcker bara för att man saknar honom.
Det ända jag vill höra tillbaka är att han tänker på mig också.
Att han saknar mig med.
Fyfan vad patetisk jag är!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

This and that, and don´t forget..

Det blir ju så ofta att man tänker, jo jag ska skriva lite, så lixom rabblar man lite grejer för sig själv istället, tänker att så här ska jag skriva, för det här tycker jag nu, så jag inte glömmer bort den här dagen, så jag kan utvärdera sen, ha det sparat..
Men så blir det ju aldrig riktigt.. Det finns alltid nåt annat att göra, nåt roligare och nåt viktigare.
Man kanske skulle ta och värdera om lite.. Imorse kändes det konstigt.. Skynda skynda, kassar, telefonen ringer, inte glömma det och det.. Usch! Jag vill bara gå morgonpromenader, njuta av dom fjuttnågra dagarna som är kvar av sommaren och min semester helt plötsligt.. Känns läskigt att dagarna bara försvinner. Jag vill ju cykla, åka båt, vara i skärgården, sola, gå på bio, picknick, lyssna på musik, träna. Jag måste byta jobb också, inte sen, nu!!!

Läste att Michaels fans tar sina egna liv och är så förstörda över hans död. Det är ju inte riktigt klokt!
Deras livssituation påverkas ju inte på grund av en människa som de aldrig träffat, som lever i ett annat land och som gjorde bra musik.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skansen

Idag började jag dagen med att dra till skansen med Jennie, vilket var otroligt mysigt men det var så sjukt varmt!
Senare på dagen på drog vi hema till Emma och gjorde Caesarsallad. Vi satte oss på hennes uteplats och käkade, snacka skit och lite senare kom Moa och då spelade vi alfapet.
Jag vill aldrig mer jobba.. jag vill fortsätta kunna vara fri om dagarna och bara leva!



Gris


Jag


Jennie


Häst


Alla djur var trötta av värmen så det blev inte så lång vistelse


Hoppas dom är piggare nästa gång vi kommer

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Serri

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Är så less på mina tankar och det känns som att jag redan har skrivit om dem flera gånger om. Samma saker hela tiden. Tjatigt är det.
Jag, Jennie och Sofie var inne i stan idag och shoppade loss. Helt sjukt vad jag har slösat pengar nu. Har ångest. Men sen blir jag lycklig när jag ser allt jag handlat. Har inte shoppat sådär mycket på flera år alltså!
I morgon blir det förmodligen skansenbesök med Jennie. Kan vara mysigt att gå runt där och kolla på alla djur i det fina vädret. Man får tillbaka sitt barnasinne. Jag älskar alla djur och vill klappa på alla. Getterna är mina favoriter!


Jag vet att jag har varit en idiot!
Förlåt för att jag gjorde som jag gjorde, om jag fick en chans till skulle jag ta den och aldrig göra om de misstaget jag gjorde! Jag lovar! Men det spelar inte roll nu, eller hur? Du bryr dig inte längre..
Förlåt!


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()