Personligt

Vilar lite nu efter att ha jobbat hela dagen. Efter jobbet stack jag iväg och storhandla lite och sen kom jag hem och bakade en tårta med Jennie. Ska snart ta en alvedon så jag får vila lite mer!
Ska ta en varm lång dusch också så jag kanske kan bli lite trött. Imorgon kommer det några gubbar hit och ska kolla på rören under diskbänken. Det luktar illa där så jag hoppas dom kan göra nått åt de. Funderar på om det ligger en död råtta eller nått där.
I morogon kommer också mamma och lillsyrran. Då ska jag bjuda på kalas, och självklart tårtan jag och Jennie bakade. Jag har blåst massa ballonger och serpentiner ikväll så det kommer se ut som ett riktigt barnkalas här i morgon. Men jag tycker det är kul. Då känns det ju faktiskt som man fyller år!
För övrigt så har min dag varit helt okej, eller den har varit bra. Men inte på jobbet..
Har en underbar vän som hjälpt mig idag med att handla och baka tårta och blåsa lite ballonger. Jennie heter hon. Hon är snäll, känns bra att veta att man har en bra vän.

Nu har jag så mycket planer och mål i mitt liv så jag blir helt snurrig på mig själv. Jag måste komma på vad jag vill göra. Helt plötsligt kom det upp tusen tankar och funderingar på vad jag vill göra. Måste bara hitta mig själv igen, så kommer allt att lösa sig!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fortsätta

Allting börjar bli allt bättre hela tiden och det känns som om jag är på väg att klara mig själv.
Allting funkar alldeles bra och det känns underbart.
Jag ser fram emot det nya som kommer och att allting kommer att gå alldeles utmärkt.
Jag vet att jag hela tiden kan göra bättre.
Jag tänker inte hänga läpp längre, utan nu är det bara mitt eget liv som gäller och faktum är att jag inte behöver någon annan alls.
Visst så vill jag inte vara ensam ibland, men jag vet utav faktum att jag absolut inte behöver någon annan nu!
Det känns bra och jag SKA fortsätta såhär!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

20 augusti och det börjar bli höst!

Nejmen hallå!
Det var sjukt länge sen jag skrev.. men jag har kännt att jag liksom inte har nått bra att komma med.
Har ju varit på Kreta med Jennie, vilket var sjukt bra! Bilder finns på facebook om ni är sugna på att se dom!



Sitter hemma i soffan just nu. Jennie och Emma har precis gått hem. Vi har lagat wook och kollat på skräckfilm.
Imorgon ska jag jobba 20.30 - 06.00 så jag måste försöka sitta vaken ett tag så jag kan sova ut länge i morgon.
Igår va jag och Jennie hemma hos Emma och kollade efter lite jobb och så.. men de är fan svårt att veta vad man ska söka! Men jag tror jag vet vad jag vill göra nu ett tag innan jag börjar bli serriös med mitt liv. Men vi får se hur det blir med den saken. Berättar sen för alla om det blir av med det jag tänkt! Men jag tror att det blir av. HIHI

Nu ska jag kolla på tv.
BYE BYE! =D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Säger nog HEJDÅ nu!

Allt är packat och klart och jag sitter här i min ensamhet och väntar på att kl ska bli 17.00 för då slutar Jennie. Sen efter det är det bara 2 timmar kvar tills kl blir 18.00, vilket innebär att baby kommer och hämtar oss för att köra oss till Skavsta.
Jag är sååå glad över att få komma bort ett tag, för det ska bli sååå skönt :) Men hallå, vi åker ju snart?! Jag har inte själv fattat det. Jag har ingen resfeber.. jag känner ingenting. Men det gör jag nog sen när vi hämtar upp Jennie och hennes resväska!
Sola, bada, kanske åka jetski? Det vill jag verkligen göra. Ååh, vad skönt det ska bli. Haha fan vad jag skryter.. men det får man göra när man ska åka utomlands!
När jag kommer hem så åker jag till pappa och ska övningsköra. Och jag ska självklart lägga upp massor av bilder från resan! Sen är det jobbet som väntar på måndagen, FUCK. Men det ska jag inte ha ångest över nu inte..

Men ni får ha det bäst, för det ska jag ha! hihihihihihi
Hejdå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fullständig lycka

Att uppnå fullständig lycka =
Att aldrig tänka på det som gör en olycklig!

Eller?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()