reality check

Fan. Hur jävla bra har jag det inte?
E g e n t l i g e n.

För första gången på länge känner jag mig hoppfull. På torsdag kl 08.30 ska jag och mamma på visning av en lägenhet i odenslunda. Sen kl 11.00 är det dags för min efterlängtade arbetsintervju, eller den kanske inte är så efterlängtad.. vill bara att den ska vara över så jag vet om jag får jobbet eller inte. Funderar på om jag ska "öva" inför intervjun så jag är förberedd eftersom den kommer ske på engelska. Men jag har hört att man inte ska göra de för då blir de bara fel.. men jag vet inte. Kanske bara ska ta det som de kommer och vara coollugn?

Juste! Jag ska tattuera mig också. Jocke har fått gjort den åt mig. Jag är nöjd! SOM FAN! Vad tycker nì? Lägg en kommentar..





Jag måste riva murar. Hur bär jag mig åt?

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

shutredje september

Det är på kvällen som suget ibland kommer. Man vill bara vräka i sig allt man hittar. Svårt att stå emot, eller kanske egentligen inte. Diciplin. Men jag borde verkligen hålla mig nu. Har jävligt snygg kropp.. hm..?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

If there is a chance

Jag "firar" 6 månaders förlovning utan honom. Som inte längre är en förlovning..
Jag tänker fortfarande på honom. Varje dag. Varenda dag har jag tänkt på dig, så många dagar..
Men det går bra nu. Men det känns fortfarande. Och det där lilla, lilla hoppet lever fortfarande på djupet. If you ever change your mind.. eller råka läsa detta?

Film nu. Ska nog ta en kopp te också, värme, jag fryser. Uh.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Bajsa

Fuck, har inga snus och ska till tandläkaren i morgon.. Måste ha en innan jag går dit för att lugna ner mig lite. Gillar inte att besöka tandläkaren.

Jag vill spara pengar! Så jag kan köpa en lägenhet och resa. Varför kan man inte bara vinna massa pengar? Just nu är jag en fattiglapp så jag kan inte spara några pengar :[
Silikon skulle va kul och fixa också? Det vill jag verkligen göra. Men då måste man ha pengar somsagt?
Jag vill även gå ner i vikt. Vill väga 50 kg. HJÄLP MIG! Pallar inte väga såhär mycket, irri!
Mycket som står på min önskelista just nu!



Man ska inte äta sånt här om man vill gå ner i vikt. Så långt är jag med, men hur fan motstår man skiten?!


Miss you mammi <3
Kommer och hälsar på dig i morgon :]

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Färglöst

Tänkte slänga in ett till "bitterinlägg" som Jennie kallar de. Men vad fan ska jag annars skriva? Ljuga och säga att jag är lycklig just nu i detta ögonblick i min ensamhet? NO!

Livet känns tomt just nu. Jag försöker att distrahera mig själv de timmar jag inte sover, lyckas ofta, men nu, när jag sitter ensam framför datorn, då kommer de hemska känslorna. Jag är så fruktansvärt ledsen, det finns inget slut på ledsamheten och jag ligger på botten känns de som nu men i morgon när jag vaknar kommer de inte känns så för då kommer jag vara lyckligt? Ändå gråter jag inte. Om jag gråter vaknar jag med röda svullna ögon i morgon, människor frågar. Hur kunde det bli så här? Jag förstår inte. Det gör så förbannat ont i mig nu och jag känner mig sårad. Jag lever hellre i en lögn än i denna verklighet. Man behöver inte vara iskall mot någon man älskat. Jag blir bara ännu mer ledsen.

Över till något mer possetivt:
Den 19 oktober reser jag till Gävle och kommer befinna mig där i två veckor för jag ska ta en intensivkurs och få mitt körkort! WOOHOOW!





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Som jag hade dig förut

Du springer aldrig ifatt, när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon men när jag har dig nära vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt
det är dags att lägga på men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Långa nätter

Suger på att uppdatera!

Det är nästan lite skrämmande att vara lite såhär hög på nya saker, nya människor. Det nygamla jag?
Allt känns så spännade för tillfället och jag njuter, men är de fel av mig att göra de? Börjar få tro och hopp att finna ett nytt arbete. Arbetsintervju den 1 oktober.. men de som skrämmer mig mest är att intervjun kommer ske på engelska. HAHA HALLÅ?! Lina ska tala engelska?! Shit asså.. Ber till gud att han ger mig detta jobb!

I lördags var det höga klackar och rödvin, öl och cigaretter i hutlösa mängder. Jag var lagom och stadig på benen. Men jag föll nog lite ändå. Vi va på stinsvillan och träffa gamla haggor. Men kul hade vi vill jag lova!

Och igår satt jag med mina hjärtan och kolla på film hemma hos mig. Det blev förortsungar (pissfilm) och sen slog jag på DAGBOKEN! ABO, vilken bra film de är. Grät som ett spädbarn och önskade att mitt liv va som på filmen.. men de kommer aldrig hända. Kan bara drömma om de!


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Är det sant?


Är det över?
Kastade jag bort allting?

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Trött.

Har varit en halvdan dag. Någon långpromenad blev det inte. Drog på mig en extrem huvudvärk på eftermiddagen. Får försöka hinna med en promenad innan frukost imorgon. Fast jag tror inte det kommer bli av, då jag är lat!
Pratade med pappi idag och jag ska komma upp till honom så fort jag är ledig och då ska vi boka in en intensivkurs för körkoret. Shit, nu är jag taggad som få! Snart har jag körkort :)



Och note to self: Känns det inte så känns det inte! Man kan inte lura fram fjärilar.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Länge sen..

Det va väldigt länge sen jag skrev här kom jag på, men livet har ju inte stått still precis för min del =)
Ja du, vart ska jag börja?

Jag har ju fyllt år. Firade min födelsedag här hemma med Jennie,Emma,Amanda och Josefine. Sjukt kul och träffa Josefine för henne har jag inte träffat sen gymnasiet. Hon är en trevlig prick vill jag lova.
Vi satt hemma hos mig och drack lite vin och öl, sen drog vi vidare till Snaps! Hade sjukt trevligt! Det måste vi göra om tjejer!
Sen har jag väl typ bara jobbat.
Nej juste! I söndags var jag och Jennie på f12 och kollade på Axwell. Fysatan vad grym han är. Det är typ det bästa jag sätt! Men de va äckligt mycket folk där.. föööör mycket folk! Jennie råkade bli knuffad och fick vin i hela fejjan. Men annars var det en lyckad kväll.

På lördag ska jag fixa mina naglar, hah, dom är hemska nu! Ska bli skönt.. och på kvällen får vi se vad som händer, finns en del allternativ man har att välja på ;)


Jag, Amanda och Jennie på ett hörn



Jennie, Jag och Josefine

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()