Egypten

Så.. då va man hemma igen i kalla Sverige! Jag har haft det underbart. Resan var GRYM!!

Jag har förlovat mig
Jag har dykt
Jag har ätit god mat
Jag har ätit äcklig mat på hotellet
Jag har badat
Jag har bränt mig
Jag har fått massage
Jag har fått peeling på hela kroppen
Jag har rökt massa vattenpipa
Jag har köpt en jätte god parfym som ingen annan har
Jag har gjort massa roliga saker som jag kan sitta och skriva om hela natten men det orkar jag inte nu så om ni vill se bilder så finns det på facebook.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det kliar

Idag är det måndag och jag är fruktansvärt trött.. men tror det är vädret som gör de. Man blir verkligen deppig av det här! Men men, snart är det vår och då går det undan!
Och jag har fuskat med min glädjedagbok. Och tro mig, det märks!
Första dagen på länge som jag är riktigt låg.

Jag har en skitjobbig känsla. Som om det kliar och jag kan inte nå! Någon annan måste klia åt mig.





If you scratch my back, I´ll scratch yours.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En uppgift

Det jag saknar här i livet är en uppgift, ett mål som jag verkligen vill uppnå och kämpa för.
Det känns som jag är född på fel tid, jag skulle nog må bättre ifall livet vore hårdare, att man var tvungen att kämpa för att överleva.
Jag gillar när det händer saker, det extrema.
Jag önskar att jag hade något jag verkligen vill ha, eller uppnå, något jag brinner för. Det är svårt att kämpa för att hitta något man verkligen vill kämpa för.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag den 13:de

Dagen började bra, och allt har gått min väg. Hoppas att morgondagen blir lika bra. Men det beror mycket på mig själv. Jag har ett motto, som är att ge och ta. Ger du inget kan du heller inte få något. Som du är mot andra blir du själv behandlad. Om en vän behöver dig, steck då ut din hand och se att det är en riktigt vän som du får tillbaka. Var inte rädd att pröva livets väg, man lär sig mycket av det. Klaga aldrig när du inte behöver. Tänk på att någon annan ute i världen kan ha det svårare än du. Gör alltid vad ditt hjärta känner. Tro på dig själv så växer ditt självförtroende. I livet finns både ris och ros. Bättre med några få vänner än inga alls. Glöm inte bort dig själv.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Idag har det varit en bra dag.

Även om vissa saker inte går bra i mitt liv just nu så mår jag ändå så bra på något sätt. Jag kan inte förklara det, men jag är så glad.
Idag har det varit en bra dag. Bra på många sätt, men också dåligt på andra. Fast det dåliga har fört med sig något bra trots allt. Det har varit en händelsefull dag och jag önskar jag kunde känna som jag gör nu lite oftare.
Mitt liv har blivit mer intressant att leva och jag har bättre självförtroende. Jag är inte rädd för att säga det jag tycker och jag vågar stå för mina åsikter. Jag hoppas att det här håller i sig. Jag ska i alla fall försöka mitt bästa för att se till att det gör det!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

DUNKDUNKDUNKDUNKDUNKDUNK

Men VAFAN! Som om det inte räcker med att min dag är dålig så spelar nån jävla granne dunkande skitmusik på högsta volym så inte ens tvn dränker ljudet. Och så får jag huvudvärk. Det är såna här stunder jag gärna skulle bo på landet med en katt eller två. Ett mysigt hem med en öppen eld och min omtänksamma pojkvän (som förövrigt fyllde år igår) som tänder elden.

ca 50% av det som visa på tv idag är repris från gårdagen eller repris från veckan som har gått,
ca 50% av dom repriserna är repriser som har visats ett halvår till ett år tidigare,
ca 75% av det som visas, har man redan sett i en bror/syster kanal till den kanalen,
och det som inte är repris kommer garanterat visas på nytt inom snar framtid.
Varför gör man såhär?
Du eller dina föräldrar betalar tv-linsens så att Linda Rosing kan leka bachelorette i tv.
Hanna Hedlund kan även hjälpa dig med att få ont i huvudet av folk som sjunger värdelöst och fel i singing bee.
Sen har vi Anna Skipper, "du är vad du äter", en väldigt störd kvinna som förnedrar överviktiga människor direkt i tv, hon ger visserligen resultat men hur många håller sig kvar vid den vikten hon fick ner dom till minst 1 år framåt?
Jag kan hålla på hela dagen, men jag orkar inte tänka mer på ögonbajs.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Znappes födelsedagsfest

Kom nyss hem från znappes födelsedagsfest. Drack ingenting och hade i princip ganska tråkigt. Varför blir det alltid tråkigt när man inte själv dricker? Fast det är ganska underhållande att sitta och titta på alla som är fulla som drägg!
Här är iallafall lite bilder från kvällen..



Lotti och Melize



Jag och Amanda



Jag och Amanda



Christoffer och Melize



Znappe och Christoffer

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Oj..

Jag är helt slut och trött som fan men det är lördag och det får mig bara att tänka på att jag måste ta vara på ledigheten och helgerna istället för att inte göra någonting alls. Nu när man jobbar så har man inget annat liv än och jobba!
Igår så hade jag det mycket trevligt. Pappa har fyllt år så jag, Peggy (min faster) och hennes sambo Jan, var hemma hos dom på lilla essinge och drack lite vin och vänta på att vi skulle åka till dramaten resturangerna och äta. Jag åt odlad torsk som jag inte blev mätt på med belåten blev jag minsann! Efter vi hade ätit och druckit en drink så fortsatte vi till sturehof och beställde mer vin och öl. Vi satt på uteserveringen och det var jätte mysigt!
Ikväll ska Znappe firas! Men det blir ingen alkohol för min del, tack!
Jag känner mig uppsvullen utav allt vin jag drack igår..



Pappa och jag



Peggy och pappa



Jan, pappa och jag

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Egypten

Jag mår så himla gött nu ska ni veta! Jag ska nämligen boka resa till Egypten på söndag, (Hurghada).
Känner att jag är värd det och jag behöver verkligen åka iväg och vara ledig från jobbet. Fyfan vad skönt det ska bli. Kan inte beskriva med ord.. Bye bye Sweden!

Detta fina hotell ska vi bo på!


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Psst!

Glömde visa den ursnygga klockan jag fick av baby igår!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Slut

Jag är arg och irriterad på allt nuförtiden! Om en människa gör något jag inte tycker om blir jag helt enkelt förbannad direkt. Jag vill fixa det snabbt och orkar inte med att någon ska säga emot!
Problemet är att jag blir ännu argare genom vetenskapen av att jag inte vill vara en arg person! Jag vill inte bråka med någon.



Okej, jag erkänner det nu! Jag tycker inte att det är roligt att gå ut, festa och klubba. Min dagenefter-ångest som jag har haft i flera år är nog ett bevis på de. Min bakfylla består av ånger. Så nu ska jag försöka till att inte dricka någon alkohol!

Men mina snus, dom behåller jag. Och min oboý, är halvla min personlighet.

Nu ska allting bli bra och snart är jag vegan.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()